Reactie plaatsen

Reacties

Janneke
9 maanden geleden

Weer een fijne shoot gehad. Het was een heerlijk gezellig uurtje. MariĆ«lle heeft ons echt zoals we zijn vastgelegd. Ook ons zoontje van 2, die uiteraard geen zin had om te poseren šŸ˜‰, staat er prachtig op. De fotoā€™s zijn werkelijk fantastisch. Haarscherp en het delen waard! Bedankt weer MariĆ«lle!!

Andrea
9 maanden geleden

Voor de 2e keer een fotoshoot gedaan bij Mariƫlle. Wederom een hele fijne ervaring met een fantastisch resultaat. Mariƫlle luistert naar je idee en denkt mee om de mooiste foto's te maken. Ze neemt de tijd en zorgt voor een ontspannen sfeer. De foto's zijn gaaf, dus super tevreden!

Irma de Vos
9 maanden geleden

Wat een mooie foto's van ons gezin zijn er gemaakt door Mariƫlle! Ze zorgde voor een rustige en ontspannen sfeer waarin we onszelf konden zijn. Echt een aanrader om een leuke shoot met je gezin te laten doen bij Mariƫlle. We mochten zelf de locatie uitkiezen en er zijn verschillende soorten foto's gemaakt. Zelfs nog een eigen verzoek mochten we indienen. Voor deze fotograaf geldt: goed resultaat, gezelligheid en sfeer!
Groetjes van ons allemaal!

Celine
9 maanden geleden

Heel blij met de foto's gemaakt door Mariƫlle. Tijdens de shoot was de sfeer heel ontspannen en gezellig. Mariƫlle heeft veel verschillende ideeƫn die uiteindelijk tot mooie resultaat hebben geleid. Ze neemt de tijd voor je en je merkt aan zowel het proces als het resultaat dat het echt haar passie en talent is. Heel dankbaar en zeker een aanrader.

Martina Kalkman
10 maanden geleden

Ik ken Marielle al jaren en mijn meiden inmiddels ook. Dat maakte de fotoshoot van 2 weken terug ook zo ontspannen en gezellig. Ik ben ontzettend blij met onze gezinsfoto's. Dit is al onze 3e shoot bij Marielle en wat mij betreft nog niet de laatste. Mariƫlle is een vakvrouw met heel veel talent!

Mirjam en Marit
10 maanden geleden

Mariƫlle heeft een shoot gedaan om onze vriendschap vast te leggen op foto. De uitgezochte locatie was top en We hebben een supergezellige middag gehad. Mariƫlle is erg relaxt en Ze weet je op je gemak te brengen, ook wanneer je het "op de foto gaan" niet helemaal je ding is. En dat is ook af te zien aan de foto's! Naast de prachtige foto's met z'n tweeƫn hebben we beiden ook nog hele mooie portretfoto's gehad en we zijn superblij met het resultaat! Zeker een aanrader!

Cora Opschoor
een jaar geleden

Wat een fijne fotoshoot hadden wij zaterdag met ons gezin. Het was gewoon een uitje. Mariƫlle heeft de gave om met veel rust, geduld en enthousiasme kinderen tot hun recht te laten komen op de foto. Ze is ook heel flexibel: de start van de shoot was niet zoals de bedoeling: we stonden op een andere locatie, ik had geen telefoon bij me, maar daar ging ze op een hele fijne manier mee om. Ze levert ook snel; We kregen dezelfde avond nog een paar mooie foto's opgestuurd en de week erna de rest van de foto's. Ook de samenwerking met haar assistente was fijn! Echt een geslaagde fotoshoot! Bedankt Mariƫlle en assistente!

Fieke
een jaar geleden

MariĆ«lle maakt mooie fotoā€™s. Ze let op de achtergrond en een goede compositie. Al veel shoots meegemaakt met deze fotograaf. Bij de familieshoot onlangs viel me op hoe goed ze ook kinderen op hun gemak stelt. Even een opmerking, een grapje Ć©n tegelijkertijd fotoā€™s blijven schieten. Dus MariĆ«lle is een aanrader als je relaxte en informele fotoā€™s wilt.

Rosa
2 jaar geleden

Super gave fotoshoot voor de 2 de keer. Maar nu met 2 kindjes. Wat een feest allemaal.
Hele locatie. En laat Marielle het maar regelen. Leuke ideeƫn en spontane foto's.
En de uitwerking van de foto's is ook helemaal top!!!
Over paar jaar weer als de jongste kan lopen.

Peter & Leonie
2 jaar geleden

Superblij met de hele mooie foto's van onze bruiloft! Wat een enthousiaste dames, het ging allemaal heel relax, ontspannen en ze hadden leuke ideeen. Soms had je er niet eens erg in dat ze er waren.. ook de foto's hadden we heel snel. Echt een aanrader!!